Frågor och svar

Se våra svar på de vanligaste frågorna

FAQ

Ja, vi erbjuder volymrabatter på alla våra tjänster. Du kan få mer information genom att kontakta oss via e-post eller telefon.

Ja, det är 100 % lagligt att köpa våra tjänster. Vi bryter inte mot några villkor som ställts upp av de olika sociala medierna så du kan vara säker på att ditt konto inte kommer att stängas av.

Det finns ett antal anledningar till varför du bör välja vår tjänst framför andra leverantörer. Vi erbjuder det snabbaste och enklaste sättet att få fler följare och likes, av högsta kvalitet. Dessutom är vi ett svenskregistrerat företag, med svensk support. Slutligen är vår tjänst 100 % laglig och säker, så du kan vara säker på att ditt konto kommer att vara helt skyddat när du köper från oss.

Ja, du kan vara säker på att få den tjänst du beställt. Vi har en mycket strikt kvalitetskontrollprocess på plats och alla våra följare och likes levereras manuellt. Det betyder att vi bara levererar högkvalitativa följare och likes som hjälper dig att förbättra din synlighet och räckvidd på sociala medier.

Vi levererar vanligtvis beställningar inom 15 minuter, men det kan ibland ta lite längre tid, beroende på storleken på beställningen och aktuell systembelastning. Vi håller dig alltid uppdaterad om hur din beställning fortskrider, så att du vet exakt när du kan förvänta dig att få den tjänst du beställt.

Ja, du är helt anonym när du handlar hos oss. Vi lagrar ingen personlig information om våra kunder, så du kan vara säker på att din identitet aldrig kommer att avslöjas.

Din profil måste vara offentligt tillgänglig för att vi ska kunna leverera dina följare, likes eller visningar av din profil.

Avbokningar och återbetalningar är endast tillgängliga för beställningar som inte har slutförts inom 48 timmar efter köpet.

Det finns ingen risk att din profil stängs när du köper följare, likes eller visningar av oss. Vår tjänst 100% säker och laglig. Vi har en strikt kvalitetskontrollprocess som säkerställer att alla följare och likes som levereras är av högsta kvalitet.

Vi accepterar Visa och Mastercard.

Du kan alltid kontakta oss via vår kontaktsida.